Monday, December 23, 2013

Christmas Tree Hunter 2013

Remember my last post about the same thing last year?
Yeaahh I did it again, This year I have another Christmas tree hunter project, and these festive decorations below mostly found in Singapore :) enjoy

small xmas tree in 5footway.inn - Boat Quay

Christmas Decorations along Singapore River


Cute Polka-dot Tree theme - Clarke Quay Central

Two elves and Snowman - Peninsula Shopping Center

Tresure Hunt @ Xmas Tree - Citylink

Xmas Tree Balls - Suntec City


LED Colorful Xmas Tree - ION Orchard

Santa's reindeer - Resort World Sentosa 

Huge Pink Decoration Tree - Vivo City

Tall and Thin Snowman - Vivo City

Sparkling Tree - UOB Plaza

Presents Tree - Takashimaya Orchard

Trojan Horses - Changi Airport Terminal 1

Sponge Bob in Russia - Changi Airport Terminal 2


Snow at Bikini Bottom - Changi Airport Terminal 3
  
Ready for holiday ??

10 comments:

  1. Replies
    1. thank you kak feb, ini lagi muter2 mall Jakarta juga buat nambahin lagi :D

      Delete
  2. dari sekian banyak koleksinya, aku cuma sempat mejeng yg di vivo city mb hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. mau foto sama si snowman tall di vivo padahal pas kemarin, tapi kelupaan :))

      Delete
  3. Ihhhh, foto-foto ini bisa jd referensi ku menghias pohon Natal di kantor... Lagi ada`lomba ampe tgl 2 jan bsk Mba... dan aku ampe skr blm menghias pohon natalnya ;p hahahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. bisaaaa bangett, aku ada dua post loh yg ttg xmas ornamennya :) tahun lalu juga pernah buat posting serupa hihihihihi

      Delete
  4. Oh la la! So you went to Singapore to take photos of all the Christmas trees! Nice project! Haha ...

    Never done this in Singapore though! ;-)

    Nice one, Mei ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah gara2 dapet tiket promo ommm :)
      dan suka sama ambiance nya SING kalo christmas time

      Delete
  5. I found PINK Christmas tree in Singapore in 2006 - I cannot remember the name of the shopping complex.

    ReplyDelete
    Replies
    1. wihiiii :D
      tau ga kak ini udah semacam addiction deh, I almost did it every single year :p
      but i don't know what will happen this year :D, hahahhahaha

      Delete

Thank you for comment :)