Now you can Subscribe using RSS

Submit your Email

Saturday, November 29, 2014

Faces of Jakarta in Black and White

Meidiana Kusuma
This post consists of many pictures of Jakarta in Black and White, it was not a photo project. I usually taking pictures of my neighborhood. Some photos are coming from my stock photos during staycation tour. Hope you will enjoy it.

Good Morning, Jakarta!
 
skyscrapers


High and Low

Old town (Kota Tua)

Cathedral
  
National Monument

Temple






Meidiana Kusuma / Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

15 comments:

  1. Kak ... temple nya itu dimana yaaa ???

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu di Taman Mini kakk, keren yaahh ;3

      aku aja baru ngeh pas waktu itu muter-muterin TMII, perasaan belum pernah ngelihat gitu

      Delete
  2. old town nya cocok di kasih tone black & white, jd keliatan sampahnya yah :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. nyahahahhaha, kalo berwarna bangunannya jadi lebih dominan ketimbang sampahnya yah. kalo item putih derajatnya jadi sama, makanya jadi keliatan deh :P

      Delete
  3. Agghhhh, kantorku tercinta kamu fotoo ^o^ hahahaha..

    Bagus Mei ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha itu fotonya dari lantai kantor aku :)) kita deketan toh kantornyaaa????

      Delete
  4. wahh.. keren euy fotonya mei
    *two thumbs up*

    ReplyDelete
  5. teh meii.. ehh ini templatenya berubah yaa??
    paling sukak foto yang monass.. awannya dibelakang lagi rapih bariss :)

    ajarin jeprat jepret dong kakakk :DD

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihihi, cuma aku ubah jadi black and white mode aja teh enno :D
      yuk kapan maiin lagii

      Delete
  6. Jakarta Is The Beautiful City, But In Partly Places "Little" dirty & hastily.
    I Enjoyed Read Your Post !
    Have A Good Day's To You.

    paketumrohdena
    denapaketumroh

    ReplyDelete

Thank you for comment :)

Coprights @ 2016, Blogger Templates Designed By Templateism | Distributed By Gooyaabi Templates