Tuesday, December 15, 2015

A Glimpse of Sydney

In the blink of an eye, I'm in love with this city 

The super famous - Sydney Opera House 

 No, it's not in Hogwarts

welcome to Cronulla beach 

Newest mural on the block by Nadia Hernandez 

Statue on Queen Victoria Building 

Hey Sydney, please be nice :)

18 comments:

  1. What a beautiful city! And it has beautiful beach, too. Sydney is definitely not just the Opera House and the bridge, right? :hehe.
    Are you in Sydney right now?

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes Gara, I will stay in this area for 1 year :D

      Delete
  2. gus gus bagusss..!! post yang banyak ya mei..

    ReplyDelete
  3. meidii akhirnya u kesana jd termotivasi juga

    ReplyDelete
    Replies
    1. ayoo winny ke sini jugaa :) aku tungguin nihh

      Delete
  4. huaaaa kok aku kangen siiihhhhh :(
    (sama kamuuuu, bukan sama Sydney wong ke sana aja belom pernah)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha Ditaaa sayaaang, kamu bisa whatsapp kapan ajaa kok :*

      Delete
  5. semoga kamu bisa lbh dr setahun di sana, spy kalo aku dtg ada yg nemenin jalan2 :D.. ada themepark yg wahananya extreme di sana ;)??

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahahahaha, tujuan utama yg dicari itu yah kak :P
      adanya di Gold Coast itu mahhh di Movie world yuuukkk yukk

      Delete
  6. gorgeous! makes me wanna go to sydney...and sketch.

    ReplyDelete
    Replies
    1. a lot of great places that I think you will love to sketch it :)

      Delete
  7. Kangen Sydney, semoga betah dan lancar ya Mei setahun WHV nya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amminnnn semoga semuanya lancar, ditunggu kedatangannya yah kak :3

      Delete
  8. Wah rumput tetangga bener - bener hijau,,,, kepingin aku jadinya kak, hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ayoo..ayoo.. nabung trus jalan-jalan atau sekolah di sini :)

      Delete
  9. Aaaak Mei asik banget sih. Iri ih kalo liat foto-fotonya di path

    ReplyDelete

Thank you for comment :)